fbpx

Csatlakozási szerződés

amely létrejött a Foodsdrive Kft. (8500 Pápa Kelmefestő u. 33., adószám: 26752996-2-19) és a szerződést elfogadója között, azon a napon, melyen a regisztrációját megtette.

A Foodsdrive a követkető döntést hozta meg a mostani nehéz helyzetben. Azt gondoljuk, hogy ha partnereinknek rosszul megy, akkor nekünk melléjük kell állnunk.

A Foodsdrive rendszerét a kialakult helyzetre való tekintettel, minden csatlakozni kívánó és eddig csatlakozott étteremnek ingyenesen biztosítja a Foodsdrive csapata. Ez az ingyenes használat a visszavonásig érvényes. Kijelentjük, hogy mindaddig tartani fog, amíg a helyzet nem oldódik meg, és egy kicsit tovább. A fizetős szolgáltatás vissza állításáról mindenkit értesíteni fogunk az elérhetőségeiken. Így mindenkinek lesz lehetősége eldönteni, hogy szeretné használni Foodsdrive-ot vagy nem.

Reméljük picit tudunk segíteni és mindenki átvészeli ezt a nehéz időszakot.

A Szolgáltató ingyenesen biztosítja az informatikai felületet, a jelen szerződést elfogadó Partnernek. Az informatikai rendszer alapja a Foodsdrive applikáció és a www.foodsdrive.hu weboldal.

A Foodsdrive rendszerében a Partner az adatai kitöltésével hozzájárul, hogy azok az applikációban vagy a weboldalon ajánlattételként megjelenjenek.

Hozzájárul és vállalja, hogy ezen ajánlatokból érkező rendeléseket teljesíti.

Hozzájárul és elfogadja, hogy a rendelések fizetendő összegét a Fogyasztók a Foodsdrive Kft. számlájára fizetik bankkártyájukkal.

Hozzájárul és elfogadja, hogy a Partnernek fizetendő összeget a Szolgáltató, heti lebontásban minden hét hétfői napján (szünnap esetén következő munkanap) egy összegben utalja át.

Hozzájárul és elfogadja, hogy a Szolgáltató a Partnernek járó pénzösszegét a heti elszámolásig, utalásig bankszámláján tárolja.

A szolgáltatásba való belépés és regisztrálás ingyenes. A szolgáltatásért a kialakult helyzet miatt nem kell fizetni addig, amíg a helyzet nem oldódik meg.

A helyzet normalizálódása után a Foodsdrive minden Partnerével felveszi a kapcsolatot és megegyezik a szolgáltatás jövőjéről.

A Partner kijelenti és betartja a számlaadási kötelezettségét. Minden rendelést ki kell számláznia és azt a Vevőnek kötelezően át kell adnia. A számlázáshoz szükséges vevő adatokat a Szolgáltató nem adja át a Partnernek, azt minden esetben a számlázáskor kell elkérni a vevőtől. A Partner a számlák ellenértékét pedig az előzőekben tárgyalt heti elszámolásban kapja meg.

A szerződés határozatlan időre szól. A szerződést bármelyik fél indoklás nélkül bármikor felmondhatja. A felmondási határidő a felmondás utáni első munkanap.

A szerződő felek a szerződésben és az Általános szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv rendelkezéseit tekintik irányadónak.