fbpx

Csatlakozási szerződés

amely létrejött a Foodsdrive Kft. (8500 Pápa Kelmefestő u. 33., adószám: 26752996-2-19) és a szerződést elfogadója között, azon a napon, melyen a regisztrációját megtette.

 

A Foodsdrive a rendszerét, minden csatlakozni kívánó és eddig csatlakozott étteremnek ingyenesen biztosítja a Foodsdrive csapata. Ezt az ingyenes használatot csak az első körös belépőknek adjuk. Ők viszont a jelenlegi alaprendszert akkor is ingyen használhatják, ha a rendszer alap rendszere is fizetőssé válik (*).

A Szolgáltató ingyenesen biztosítja az informatikai felületet, a jelen szerződést elfogadó Partnernek. Az informatikai rendszer alapja a Foodsdrive applikáció és a www.foodsdrive.hu weboldal.

A Foodsdrive rendszerében a Partner az adatai kitöltésével hozzájárul, hogy azok az applikációban vagy a weboldalon ajánlattételként megjelenjenek.

Hozzájárul és vállalja, hogy ezen ajánlatokból érkező rendeléseket teljesíti.

Hozzájárul és elfogadja, hogy a bankkártyás rendelések fizetendő összegét a Fogyasztók a Foodsdrive Kft. számlájára fizetik bankkártyájukkal.

Hozzájárul és elfogadja, hogy a Partnernek fizetendő összeget a Szolgáltató, heti lebontásban minden hét hétfői napján (szünnap esetén következő munkanap) maradéktalanul egy összegben utalja át.

Hozzájárul és elfogadja, hogy a Szolgáltató a Partnernek járó pénzösszegét a heti elszámolásig, utalásig bankszámláján tárolja.

A szolgáltatásba való belépés és regisztrálás, használat ingyenes (*).

A Partner kijelenti és betartja a számlaadási kötelezettségét. Minden rendelést ki kell számláznia és azt a Vevőnek kötelezően át kell adnia. A számlázáshoz szükséges vevő adatokat a Szolgáltató nem adja át a Partnernek, azt minden esetben a számlázáskor kell elkérni a vevőtől. A Partner a számlák ellenértékét pedig az előzőekben tárgyalt heti elszámolásban kapja meg (kivéve készpénzes fizetés helyben)

A szerződés határozatlan időre szól. A szerződést bármelyik fél indoklás nélkül bármikor felmondhatja. A felmondási határidő a felmondás utáni első munkanap.

A jobb felhasználó élmény elérése érdekében a Foodsdrive folyamatosan vizsgálja az interneten található adatokat. Partner vállalja, hogy ha nem tölt fel adatokat a saját adminisztrátor felületébe, akkor a Foodsdrive azt automatikusan ingyenesen feltöltheti (pl. étlap). A feltöltésről a szolgáltató emailben értesíti a Partnert. A Partner vállalja, hogy a feltöltött adatok helyességét ellenőrzi. A Szolgáltató a le nem ellenőrzött adatok helytelenségből adódó kellemetlenségért, felelősséget nem vállal (sem erkölcsi, sem anyagi).

* A rendszerhez csatlakozott Partnereknek a folyamatos ingyenességet egy feltételhez kötjük (mely szabályra felhívjuk a figyelmét a csatlakozáskor). Jelen esetben az adatok megadása kötelező (céges adatok, elhelyezkedés, nyitvatartás) és az étlap feltöltése szükséges. Tehát azon Partnerek, melyek a fenti szabálynak megfelelnek, azok teljesen ingyen használhatják a rendszert. Nincs havidíj, jutalék stb. Azon partnerek, melyek nem töltik fel adataikat, Ők is ingyenesen használhatják a rendszert az ASZF azon módosításáig.

A szerződő felek a szerződésben és az Általános szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv rendelkezéseit tekintik irányadónak.